Mindenki most kapott az APEH (NAV) -tól levelet elmaradás végrehajtásáról?
Figyelt kérdés
Látom, hogy van ilyen kérdés. Én is kaptam, 25.000 Ft-ot kell a TB-be befizetnem. Ijesztgetnek, mert kell nekik a pénz? :S
1 hónapja egy banknál elmondták: akinek adótartozása volt, MINDENKI számlájára inkasszót tettek.
Szerintetek ha néhány nap múlva érkezik be a kérelmem halasztásra, addig nem jönnek végrehajtani? :S:S:S
2011. szept. 15. 12:04
1/2 anonim válasza:
Attól mert adótartozása volt még nem tettek mindenki számlájára inkasszót... Ugyanis az adótartozoásnak is vannak korosító tényezői valamint tartozás nagyság tényezői... Te mint magánszemély nem ijesztegetést kaptál, hanem egy adófolyószámlát, amit minden évben kiküldenek annak, akinek csak egy forint tartozása van, DE ANNAK IS AKINEK akárcsak egy forint túlfizetése van, és nem cég. Igy látod hányadán állsz velük. A tb-t a helyedben fizetném, gondolom te ilyen szerződéses lehetsz, mert közeleg az idő amikor tényleg behajtják a jogosulatlanul igénybe vett tb ellátást. Sőt itt a fővárosban én már láttam ilyen oep határozatot. Ettől persze még inkasszálhatnak is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, látszik hogy hozzáértő vagy.
Tehát ne féljek, hogy ezért a nyamvadt 25.000 Ft-ért majd jönnek, és végrehajtják, ugye? Köv. hónapban / részletekben befizetem (pillanatnyilag nehézséget okoz), így kitöltöm a megfelelő űrlapot, és elküldöm nekik.
Köszönettel ismét!
2011. szept. 15. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!