Mi a teendő a következő helyzetben?
Figyelt kérdés
December 20-a körül kaptam meg a magyar àllampolgárságot.Január elején igényeltem tb kártyát,amit jan.25-én állítottak ki de csak feb.végén kaptam kézhez mivel a megjelölt postàzási cím helyett az állandó lakcímemre küldték,de semmilyen tájékoztató leet nem kaptam a kàrtyàval kapcsolatban.Csak május 20-tól van munkahelyem tehàt előtte nem tudtam miből fizetni a tbt.viszont màjus előtt bevittek kórházba vakbél gyanúval,kivizsgàltak,stb.Ez esetben valószìnű h kifizettetik velem az elmaradt hónapokat ugye?Büntetés.is esedékes lesz mellé?és ha eddig nem kdtek csekket ràkérdezzek inkàbb??Előre is köszönöm a segítséget :)2013. júl. 25. 12:37
1/2 anonim válasza:
A TB-ről nem küldenek csekket, önállóan kell fizetned és a saját felelősséged, hogy fizeted-e.
Ha közben megműtöttek akkor annak a költségét lehet akár rád is terhelhetik részben vagy egészben.
2/2 anonim válasza:
Nem fogják rád terhelni, célszerű visszamenőlegesen is befizetni, és nem megvárni hogy esetleg kidobja rendszer és felszólítsanak h fizesd be. Valószínűleg nem lesz gond belőle, ha nem rendezed visszamenőleg akkor bárhol összefuthat hogy nem volt biztosításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!