Mi a teendő ebben a helyzetben egy interjún?
A helyzet: napokon belül megyek egy állásinterjúra. Elméletileg a munka (már ha felvennének) május elején kezdődne.
Viszont május második felében kezdődik (mostani állás szerint) a lombik kezelésem.
Hogyan lehet az interjún úgy felhozni a kérdést, hogy én nagyon szeretek dolgozni, ha kell én munkaidő után ledolgozom az orvosnál töltött pár órát ill. reggel hamarabb is bemegyek.
Ha meg nem sikerül, akkor meg hónapokig úgysem megyek dokihoz.
Bár tudom, hogy valószínűleg nem fognak így felvenni, de én mégis nagyon szeretném jól csinálni az interjút. A munka is nagyon kellene, de a gyerekre már annyi ideje várunk, hogy nem szeretném elhalasztani a lombikot sem.
Remélem nektek lesznek ötleteitek.
Igen, én is így gondolom.
Tudom nem kellene a mai világban lelkizni dolgokon, de én nem tudok hazudni. (Egyből meglátszik rajtam.)
Viszont rugalmas vagyok munkaidő előtt és után is maradnék, ha kell. Ha feljön a szó, akkor gondoltam, hogy megkérdezem, hogy erre mennyire rugalmasak.
Szia!
Én is tettem már fel hasonló kérdést, mert én is munkahely váltás előtt álltam, meg a lombik nekünk is májusban lesz, így azokat a válaszokat kaptam, hogy ne mondjam el a munkáltatómnak, hogy lombikra fogunk járni, stb, hanem ha már fel vettek, aláírtam a szerződést, és majd ha el kell mennem konzultációra/lombikra, akkor el lehet mondani.
Ugyanis! a törvény véd téged, meg minden nőt a munkahelyén a törvény, hogy nem lehet kirúgni, ha reprodukciós kezelésekre jársz.
Az már más kérdés, hogy vannak olyan szemetek, akik ettől függetlenül, más indokkal kirúgnak, de akkor meg nyugodtan fordulhatsz a munkaügyi bírósághoz, ha úgy érzed, hogy te a munkádat 1000%-ban elvégezted, nem vagy link, és egyértelmű, hogy a lombik miatt rúgtak ki.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Sajnos megoldódott a kérdés.
Szóltak, hogy már az interjú sem aktuális. :(
De köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!