Van valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor, mi a teendő?
Egy életbiztosításnál feltétlenül tudni kell, ha nem fizeted végig, hanem a lejárat előtt akarsz a pénzedhez nyúlni, akkor jóval kevesebbet fogsz kapni, nincs értelme hozzányúlni. Ha nem akarsz bukni, akkor ki kell várni a lejáratot.
Amúgy meg semmilyen kamat nem 100 százalékos, gondolom egy várható kamatot mondtak annak idején, de azt is majd csak a lejáratkor éri el.
Nagyon egyszerű a helyzet: ki kell számolni, hogy mivel jársz jobban: visszavásárlás, díjmentesítés vagy a szerződés végigfizetése. Utóbbi esetben érdemes alaposan megnézni, hogy pontosan milyen paraméterekre van beállítva, és hogy nem kellene-e valamin változtatni.
FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadó (nem bróker, nem alkusz, nem többes/független ügynök/közvetítő/üzletkötő, hanem pénzügyi tanácsadó, akinek a tanácsadásért fizetsz, és számlát ad róla) nélkül mindez nem fog menni.
Ajánlom őt, mert nála nem találsz olcsóbbat: [link]
(Nem én nem ő vagyok és nincs is közöm hozzá. Az én nevem Frindt Levente, és függő közvetítő vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!