Elektronikus adóbevallás? Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Sikeresen regisztráltam az ügyfélkapun, letöltöttem az ÁNYK-s progit, a 1253-as nyomtatványt kitöltöttem (szerintem megfelelően) és, amikor továbbküldtem az ügyfélkapura, olyan hibaüzenetet kaptam, hogy nem sikerült továbbítani az ügyfélkapu felé, megszakadt a kapcsolat. Mi lehet az oka? Ha elrontottam a nyomtatvány kitöltését, akkor mi baj lehet belőle? És melyik oldalakat kell tölteni??2013. máj. 20. 19:23
1/5 A kérdező kommentje:
Magánszemély adóbevallás
2013. máj. 20. 19:24
2/5 anonim válasza:
Amikor megcsináltad, akkor rányomtad az ellenőrzést? kaptál hibaüzenetet?
3/5 Sandol válasza:
Elvileg amikor megjelölöd küldésre,leellenőrzi az ÁNYK.Aktiváltad is az ügyfélkapudat?Pontosan hogy külted be?
4/5 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nem a kitöltött adatokkal van probléma. Vagy az Ügyfélkapu leterhelt, vagy más probléma van a hálózati kapcsolattal. Frissítsd a kitöltőprogramot és a Java környezetet is a legfrissebb verzióra.
Volt olyan év, amikor Linux alól nekem sem sikerült feltölteni. Akkor azt csináltam, hogy a programból nem a beküldést választottam, csak a kijelölést beküldésre. Ekkor létrehoz egy .kr kiterjesztésű állományt az abevjava könyvtárban.
Utána a böngészőből bejelentkeztem az Ügyfélkapura és a Saját dokumntumoknál volt olyan opció, hogy dokumentumfeltöltés. Oda felraktam a .kr állományt, és kész voltam.
5/5 anonim válasza:
"Sikeresen regisztráltam az ügyfélkapun"
Buta kérdés, de ugye okmányirodában, személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!