Kisdodesz kérdése:
Az elektronikus adóbevallás nyomtatványban hol van a 650. és 651. sor? (
Figyelt kérdés
Adóbevallásban gyakorlott embert keresek! Letöltöttem a kitöltő progit, szépen be is jön a nyomtatvány. Most nézem az igazolást, és a 650. sorba is kellene írnom egy összeget, azonban a nyomtatványon nem találom a 650. sort (és a 651. sort sem). Hol találhatom meg ezt? A gyors válaszért előre is köszi2012. febr. 12. 10:56
1/7 anonim válasza:
sehol, én is egy órája töltöttem ki és a az adóadatlap köszönő viszonyban sem volt a nyomtatvánnyal...a szöveget olvasd el és az alapján töltsd ki
2/7 anonim válasza:
Az adatlap nem adóbevallás! Töltsd le a kitöltési útmutatót is, olvasd el, és az alapján töltsd ki.
3/7 anonim válasza:
SZIASZTOK! ENGEM IS ÉRDEKELNE -AKKOR A 651 SORBAN SZEREPLŐ LEVONT ADÓELŐLEGET A B LAP 55 ÖS SORÁBA KELL ÍRNI UGYE?
4/7 anonim válasza:
A kifizető által levont adóelőleget valóban az 55. sorba kell írni.
Az adóbevallást neked kell kitölteni. Ez annyit jelent, hogy bármilyen számot egy másik igazolásról csak annak megfelelő értelmezése után szabad átírni. Ha hibásan töltöd ki a bevallást, akkor arra nem mentség, hogy félreértettél valamit.
5/7 anonim válasza:
ezt nem értem akkor nem ugyanazt jelenti a 651 es sorba írt levont adóelőleg és az 55 ös sor kifizetők által levont adóelőleg?
6/7 anonim válasza:
Ugyanazt jelenti.
De ha több helyről is van jövedelmed, esetleg más jogcímen is, akkor összegezni kell. Ezért mondom, hogy adóbevallást kitölteni csak akkor szabad, ha tudod mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!