Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mindenki adóbevallását ellenőr...

Mindenki adóbevallását ellenőrzik? Ha elrontottam valamit megbírságolnak?

Figyelt kérdés
Magánszemély vagyok, és a saját adóbevallásom csinálom, emiatt kérdezem. nincs benne semmi különös, de ha elírok valamit akkor milesz?

2013. máj. 20. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mit rontasz el. Rögzítik a rendszerben, tehát ha az alapvető összefüggésekben hiba van, azt kidobja a gép.
2013. máj. 20. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
pl 626000ft jövedelem helyett 636000ft -ot írok.
2013. máj. 20. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen jövedelem, ha munkabér, akkor azt a munkáltató is jelenti, szóval kibukik. Ha más típusú jövedelem, akkor nem feltétlenül.
2013. máj. 20. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
csak munkabér. na akkor remélem minden okés lesz.
2013. máj. 20. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:
jaéspersze nagyon szépen köszönöm! :)
2013. máj. 20. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Én rossz helyre írtam már valamit, behívtak, mondták, hogy rossz, kijavítottuk, ennyi.

Ha tényleg egy baki, az látszik hogy el van írva egy vacak szám és nem jelentős (tehát nem százezreket igényelsz vissza jogtalanul), akkor nem fognak bírságolni.

2013. máj. 21. 03:16
 7/7 A kérdező kommentje:
nem igényelek vissza semmit. köszönöm neked is.
2013. máj. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!