Hány forintot lehet kérni azért, ha valakinek megcsinálod az adóbevallását?
Figyelt kérdés
Nyomtatva és postára adva. Ezt is bele kell kalkulálni. Előre is köszi mindenkinek!2013. ápr. 23. 23:09
1/5 anonim válasza:
Te tudod, hogy mennyi munkád volt vele, és mennyiért érte ez meg Neked.
Ha egyszerű, akkor én egy ezrest kérnék, ha bonyolultabb (ingatlanértékesítés, külföldi jövedelem, egyéni vállalkozó stb.), akkor olyan 3000-5000 között.
Viszont igazából semmennyit nem szoktam kérni érte, pedig még az összegyűlt bevallásokat be is viszem az adóhatósághoz átvetetni. Kapni viszont szoktam szalonnát, tojást, hurkát, gyümölcsöt, bonbonokat...:)
2/5 anonim válasza:
Én 2000 Ft-ot szoktam kérni általában. Ha bonyolultabb, akkor kicsit többet, bár igazából olyan csak ritkán jön. Kinyomtatom, a postázást már intézi magának,bár ott az ingyenes boríték, szóval csak le kell adni a postán és kész. Illetve az ügyfeleimnek beviszem a nav-hoz.
3/5 anonim válasza:
Én 3000-et szoktam fizetni. (15 perc alatt megvan)
4/5 anonim válasza:
Szerintem olyan 2-3e a megszokott. A nyomtatás ok, de postára adva???? A popóját azért nem kell kinyalni. Úgy is alá kell írnia, meg elvinnie a saját példányát, meg a cuccait, vigyel el maga a postára. Van ingyenes boríték, de ha neki nincs, adja fel pénzesen, az már az ő dolga nem a tied!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Szalonna jól hangzik na meg még mellé egy kis házi pálesz :)
Igazából postára mondjuk csak azért mondtam, hogy be is viszem, mivel minden nap ott jövök el. De jogos:) Köszi még egyszer!
2013. ápr. 25. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!