Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mekkora buntetesre szamithatok?

Mekkora buntetesre szamithatok?

Figyelt kérdés
1 eve kulfoldon elek a rokonomnal. Eleinte a nyelvgyakorlas miatt jottem ki, de ido kozben talaltam munkat, de ez nem bejelentett ( par alkalommal kell vigyaznom egy kislanyra illetve neha etterembe segitek mosogatni). Emiatt otthon mekkora buntetest kaphatok az APEH-tol, ha 1 evig nem fizettem semmit, es be se jelentkeztem az iskola vegeztevel?
2012. dec. 31. 00:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is, bejelentkezel járulékfizetésre arra az időszakra, amelyre nincs TB-d (ennek a pontos idejében tudnak segíteni).

Ennek az összegét biztos ki kell fizetned.

A továbbiakról: vagy megbüntetnek pluszban bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt, vagy nem.

Megtehetik, és akkor ezt is ki kell fizetni.

De tudomásom szerint ezt nem nagyon szokták alkalmazni, csak azokkal szemben, akikről úgy vélik, hogy szándékosan próbálnak szórakozni velük.

2012. dec. 31. 00:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!
2012. dec. 31. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!