Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mire számíthatok? Átvertek.

Mire számíthatok? Átvertek.

Figyelt kérdés
Azt hittem be vagyok jelentve mert aláírattak velem egy papírt de kiderült hogy nem lettem be jelentve.Most vissza kell fizetnem a tb-et.Igényelni szeretném a részletfizetést.És saját magam szeretném jelenteni hogy nem volt fizetve.Számíthatok rá hogy meg kapom a részletfizetést?Sok büntetésre számítok mert 2 évről volt szó.Mit tehetek?
2012. aug. 21. 18:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
beperled a munkáltatódat, a papír, amit aláírtál, abból van másolatod?
2012. aug. 21. 18:35
 2/11 A kérdező kommentje:
ez az h nincsen.aláírtam egy papírt de nem kaptam semmi másolatot.Teljesen patt helyzet.
2012. aug. 21. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Az nem tűnt fel, hogy nem kapál havonta fizetési papírt?
2012. aug. 21. 18:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Suli utána kaptam a munkát,többen dolgoztunk azt se tudtam mi hogy van.Mások is így jártak.Nem tudtam.
2012. aug. 21. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
fordulj ügyvédhez, hogy ilyenkor mi a teendő. Mindenképpen perelj.
2012. aug. 21. 18:45
 6/11 A kérdező kommentje:
JAh fizessek még több pénzt..így se tudom majd ezt kifizetni,ezért akarok részletfizetést kérni.
2012. aug. 21. 18:49
 7/11 anonim ***** válasza:
ne legyél már ilyen hülye, az ügyvéd kerül max 5000-be, hogy tanácsot adjon, - viszont megnyerheti neked az ügyet és nem kell fizetned semmit
2012. aug. 21. 18:52
 8/11 intrepid ***** válasza:
A kollégákat vidd tanúnak, hogy te ott dolgoztál. Arra is vigyél tanút, hogy te jogosan hihetted, hogy be vagy jelentve. A munkaadódnak százszor megéri, hogy kifizesse a hátralékodat, mert ha megbüntetik, az sokkal több lesz. Volt vagyonőrcégfőnök, ő könyörgött, nekem, hogy engedjem befizetni. De közben a mosoly nem volt őszinte az arcán.
2012. aug. 21. 18:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Már megszűnt a cég ahol dolgoztam,felszámolták.A munkatársaim nem akarnak bele keveredni ezért írtam patt helyzet már mindent átgondoltam.Inkább kifizetem én csak adjanak haladékot vagy részletfizetést.Önként akarok be menni.És szólni hogy mi van.
2012. aug. 21. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Először is menj be egy NAV-ügyfélszolgálatra.Kérd le az aktuális adófolyószámla-egyenlegedet. Ezen rajta van h. mennyi az előírt tartozásod. Ennek ismeretében írj egy kérelmet hogy nehéz anyagi helyzetedre való tekintettel méltányosságból engedjék el a tartozást. Ha ez nem lehetséges,akkor kérj x havi részletfizetést, amit valóban teljesíteni is tudsz. Kb.140-150eFt-ról lehet szó, ezt 24 havi részletre megadják. Ha hiánypótlásként még kérnek majd adatokat akkor mindenképp válaszolj a megadott határidőn belül, mert különben elbírálás nélkül megszüntetik a kérelmedet.
2012. aug. 21. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!