Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Be merjem vállalni? (Bővebben...

Be merjem vállalni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy régóta szeretnék kindle-t magamnak (könyvolvasó) és most közeleg a szülinapom, amire meglepném magam vele. Ha az amazonról rendelem, akkor összesen 34000 Ft-ot kellene fizetnem érte szállítással meg mindennel. Viszont ebayen összesen 20000-be kerülne. Egy dologtól félek, hogy megvámoltatják-e, ha igen az mennyi lenne? 60 dollárba kerül a készülék. Ha esetleg ráíratom az eladóval, hogy csak 40 dollár és ajándék?
2012. okt. 8. 01:16
 1/4 anonim válasza:
Nagyon szeretem az e-book-ot, de mit csinálsz vele, ha elromlik? Hol tudod szervizeltetni? Nekem van egy, ami már kétszer volt javítva. Igaz gagyibb márka
2012. okt. 8. 01:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha EU-s országból rendeled nincs vám, amúgy meg egy ekkora összegnél nem lehet számottevő ha fizetni kell is.
2012. okt. 8. 06:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vedd meg vateráról. Most van 27k-ért is. Én is onnan vettem és nem bántam meg. :)
2012. okt. 8. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Igen attól én is félek egy kicsit, hogy mi van ha elromlik. Sokba kerülne visszaküldözgetni meg hasonlók. Viszont a vaterásnál meg csak olcsóbb 7 ezer Ft-tal :) Péntekig még gondolkozom. Valakinek van valamilyen véleménye még nyugodtan ossza meg :)
2012. okt. 10. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!