17 éves Opel astra-val be merjem vállalni a Sopron-Debrecen távot?
Figyelt kérdés
Kb 1000 km mennénk összesen.
A kocsi korához képest nincs rossz állapotban.
De pénzben majdnem ugyanott vagyunk, ha vonattal mennénk, és akkor nem strapálom az autót.
2012. máj. 1. 10:36
1/4 anonim válasza:
Ha nincs lelakva a kocsi,akkor persze.Nekem is 17 éves astrám van.Gond nélkül megjártam Kaposvár-Pest távot nyáron,oda-vissza.Ha a hűtés,olaj rendben van,akkor nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Miután nem a Szaharába készülsz, nagy bajod nem lehet belőle. Ha jól karban van tartva a kocsi, önmagában nem ok a 17 év arra, hogy ne vállalj be egy 1000 kilométeres kört.
Más kérdés, hogy ha ugyanannyiból jövök ki, akkor én személy szerint inkább kulturált vonattal(=InterCity) mennék, mert még átszállással is kényelmesebb, mint kocsiban nyomorogni és mindenféle idiótáktól agyvérzést kapni, de ez igazán egyéni ízlés kérdése (és azért vonatozni sem mindig fenékig tejfel).
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Ha jól karban van tartva, röhögve bírnia kell. Én a Corsámat 25 évesen úgy adtam el, hogy tökéletesen ment, csak vizsgáztatni nem érte volna meg, és simán elindultam volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!