A fogorvosom azt mondta, hogy a fogkő leszedése után polírozni fog. Mennyire károsítja ez az eljárás a zománcot? Nem lesz utána gyengébb? Nagyon tanácstalan vagyok most, nem tudom, hogy be merjem-e vállalni.
Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok, mit tehetek még a fogaim védelme érdekében? Igyekszem sok tejet inni, nem dohányzom, soha nem iszom kávét, kólát, cukros üdítőket, sok zöldséget eszem. Mit tehetek még ezen kívül? Milyen élelmiszereket kerüljek?2012. szept. 5. 12:40
1/3 anonim válasza:
Károsítja sajnos, elgyengül tőle.
Javaslom a reggel-esti fogmosást, de gondolom te is így csinálod. A szénsavas innivalók sem tesznek jót neki, legalábbis az én orvosom ezt mondta.
2/3 anonim válasza:
Én nem vettem észre,hogy a polírozás bármi rosszat tett volna a fogaimmal.
3/3 anonim válasza:
Párom édesanyja fogászaton dolgozott, nagyon sokáig, szóval biztos nem mond hülyeséget, hogy roncsolja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!