A nav-nál lehet névnélkül feljelentést tenni?
Utolsó, nem értek egyet ezzel!
Tudod mi van, ha bejelentést teszel,névvel ahogyan azt illik tenni, holnap meg nála zörögnek,(ennyit a titoktartásról meg egyebekről).
Nekem is van már valaki a begyemben, egy feketén dolgoztató és dolgozó vállalkozó. Én meg befizetek minden adót,járulékot , sz@rt és a másik meg rácsos ajtó mögött dolgozik ,marha nagy zárva tábla az ajtaján. Feketézik ezerrel, nem szünetelteti a vállalkozását pedig GYES-en van már 5 éve és még kihúz 1 évet, míg a második gyerek 3 éves nem lesz. Tehát az államot is feji és feketézik is:OOOO Megússza az 'okos', mert ellenőr csak nyitott ajtóhoz mehet, mert mit kezdjen egy bezárkózott barommal és a vendégével.Nem ragozom, mert csak magamnak ártok vele:D Kár a szót rá fecsérelni.
Utolsó: Egyetértek Veled, én is beadózom minden egyes fillért, de sajnos a vállalkozók, akik nem keresnek százezreket nem tudják kigazdálkodni azt a rengeteg adót, amit fizetniük kell- függetlenül a bevételüktől, ezért ha legálisan dolgoznának, nemhogy nem lenne elég a maradék, hanem mínuszba mennének.
Szerintem, és ez csak az én véleményem, nem egymás feljelentgetésével teszünk jót az országnak magunknak, csak az lenne a megoldás, ha az idióta döntéshozóknak leesne, hogy több adót beszedhetnének, ha nem kényszerítenék az embereket a fekete munkára, hanem az adók csökkentésével mindenki tiszta lelkiismerettel dolgozhatna a megélhetéséért.
Szerintem névtelenül feljelentgetés az nagyon alja dolog és ráadásul egyáltalán nem tesz vele jót az égvilágon senkinek. Az ilyen névtelen feljelentgetőket szokták manapság III/III-asnak hívni egyébként. :) Akkor ők is biztos meg tudták magyarázni bárkinek a tetteiket...
Másrészt meg kinek jelent be mit? Egy olyan országban ahol az adónak egyetlen útja van és nem a köz javát szolgálja? :) Ugyan már.
Annyira tudja mindenki, hogy a MÁSIKNAK! hogy kéne élnie és mit kéne tenni...vegyük már kézbe a seprűt, aztán tisztogassuk a saját portánkat, van ott is dolog bőven.
A feljelentgető meg vegyen kézbe egy követ és gondolkodjon el Jézus szavain...
Száradna le a keze az összesnek, amelyik név nélkül jelentget. Minden téren undorító, gusztustalan dolog. Nem meri a nevét adni hozzá, mert egy kis besz*ri nyominger. Pont azért, mert ő is tudja, hogy patkány.
"ha magyar a barátod, már nincs is szükséged ellenségekre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!