Ami házat örököltem a nagyszüleimtől, azért kell házadót fizetni? Ti fizettek a házatok után?
Nézd meg a helyi rendeletet.
Általában csak bizonyos méret felett kell fizetni.
Szerintem ez ugyanaz a dolog,mint a rokkantnyugdíj-cirkusz.
Meghurcolnak,ha nem jelentkezel,és tripla annyit kell fizetned(és akkor még olcsón megúsztad) - csak nem házadó,hanem múlasztási birság,büntetés címen.
A rokkantnyugdíjasoknál dettó ugyanez a szitu,ott is mindenkinek magának kell jelentkeznie a felülvizsgálatra,aki nem jelentkezik,azt úgy tekinti állambácsi,ahogy mondta nemis tudom melyik nagypolitikus, hogy aki nem jelentkezik a felülvizsgálatra önmagától,annak nincs is szüksége erre a pénzre, csak valamiért felvette...
Hát csak én azt nem értem, hogy ő miért kapott, én meg miért nem. Az egyik szomszéd szintén kapott, a másik meg megint nem. Állítólag azok kaptak akiknek van autójuk, de azt sem értem mi köze az autónak a házhoz. Annyira nem értem ezt az adózásos dolgot, soha sem adóztam még, nem is dolgoztam még, tanulok...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!