Hova fordulhatok, ha a munkáltatóm nem veszi figyelembe az adójóváírási kérelmemet?
Tavaly is hiába kértem, nem vették figyelembe. Persze, most visszakapom, de ez nem vigasz.
Az idén nyilatkozatot sem kaptam. Úgy töltöttem le az APEH oldaláról, beküldtem, de ismét nem vestték figyelembe.
GYEDen vagyok, és a bruttó GYEDem 45-50 között mozog, és 30nál nem kapok többet.
Hova fordulhatok egy kis segítségért?
Szia!
Köszi a választ, nem pontozlak le, mert nem szokásom, meg miért is tenném, hisz nem azért tettem fel a kérdést.
Szeretnék visszamenni oda dolgozni, de nem értem, hogy ha az igazamért kiállok, akkor miért néznének rám ferde szemmel. Ez egy állami "cég", nemis értem, hogy miért ilyenek. Már terhesség alatt és után is szemetek voltak, most meg ismét.
Tavaly a fejemhez vágták, hogy azért ilyen kevés a pénzem, mert nem kértem adójóváírást, holott kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!