Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan lehet adócsalást...

Hogyan lehet adócsalást bejelenteni? Lehet névtelenül is?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2009. febr. 20. 17:28
 2/6 BlacktigerXXX válasza:
előtte azért gondold át, hogy ellenkező esetben neked.... :) De utálom az ilyet.
2010. jún. 20. 04:04
 3/6 anonim válasza:

Na, én meg nem utálom az ilyesmit, végül is valóban ezt kellene csinálni. Nem arra gondoltam, akik eladnak 10 db tojást, hanem a vállalkozók, akik annyira védve vannak, de kastélyban laknak, több autót tartanak, és az egész családja habzsol a jó módban. Minimálbéren meg be van jelentve, sőt még a segélyeket is ők veszik fel.

Tudom, hogy sokan elítélik az ilyesmit, még én sem tettem ilyet, mert valahogy nem akarja bevenni a gyomrom, de valamit még is csak tenni kellene ez ügyben, hiszen a mi zsírunkon híznak. Vagy talán tévedek?

2010. okt. 6. 11:09
 4/6 anonim válasza:

Ha valaki Tőled lop akkor felháborodsz, de ha a közösből akkor csinálja csak nyugodtan? Százezreket fizetek be a közösbe és féllábbal csöves vagyok az ilyen férgek miatt!

Hollandiában vagy Németországban megvetik az adócsalókat, itt miért nem?

Az a tréfa az egészben, hogy az apeh honlapon megadott email cím nem létezik, a server hibaüzenetet küld csak vissza: user unknown... vicces.

Csak egy példa: neten adja el a számlát a görény:

[link]

2010. dec. 1. 16:25
 5/6 anonim válasza:
teljesen igazatok van,hogy nem etikus!De!A volt párom hosszú évek óta,és most nem 5 évre gondolok hanem többre,nem fízet 1 forint adót sem,de felépített egy palotát 2 autót tart ,és a gyerekének nem akar fizetni gyerektartás.Tőlem pedig vonnak a gyerek mellett,pedig egyedül nevelem!!!Alig jövünk ki,Ő pedig éli életét,és egyre gazdagabb!!!
2012. ápr. 23. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nem vetik meg mert ez egy ku.va ország!
2016. nov. 29. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!