Hogyan lehet adócsalást bejelenteni? Lehet névtelenül is?
Na, én meg nem utálom az ilyesmit, végül is valóban ezt kellene csinálni. Nem arra gondoltam, akik eladnak 10 db tojást, hanem a vállalkozók, akik annyira védve vannak, de kastélyban laknak, több autót tartanak, és az egész családja habzsol a jó módban. Minimálbéren meg be van jelentve, sőt még a segélyeket is ők veszik fel.
Tudom, hogy sokan elítélik az ilyesmit, még én sem tettem ilyet, mert valahogy nem akarja bevenni a gyomrom, de valamit még is csak tenni kellene ez ügyben, hiszen a mi zsírunkon híznak. Vagy talán tévedek?
Ha valaki Tőled lop akkor felháborodsz, de ha a közösből akkor csinálja csak nyugodtan? Százezreket fizetek be a közösbe és féllábbal csöves vagyok az ilyen férgek miatt!
Hollandiában vagy Németországban megvetik az adócsalókat, itt miért nem?
Az a tréfa az egészben, hogy az apeh honlapon megadott email cím nem létezik, a server hibaüzenetet küld csak vissza: user unknown... vicces.
Csak egy példa: neten adja el a számlát a görény:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!