Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit csinálhat velem az APEH...

Mit csinálhat velem az APEH ha nem fizetem a TB-t?

Figyelt kérdés
Felszólítást kaptam, hogy visszamenőleg fizessem be az elmaradásaimat (2008-2010-es év) 200.000ft. Nincs jövedelmem, nem tudom kifizetni. Mit csinálhatnak velem?
2010. nov. 10. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Ó, hogy milyen érdekes emberek találnak rá a kérdésre! Döbbenetes. És hogy milyen sokat színesítenek az eddig szinte unalmasan, egyhangúan értelmes beszélgetésen... :)
2013. júl. 16. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha van vagyonod akkor hiába kéred, nem fogják elengedni mert azt mondják add el és abból fizesd ki. Én is így jártam van 100 ezres tb tartozásom meg egy kocsim és hiába kértem h engedjék el mivel kocsim van szerintük nem szorulok rá szociálisan tehát követelik a visszamenőt meg az aktuális havit is. Elmegyek dolgozni kifizetem egy összegben és bekaphatja ez a szemét rendszer.
2014. márc. 28. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Főleg azt tartom rohadt nagy paraszt dolognak, hogy egy munkanélkülitől akinek semmi jövedelme sincs havi szinten 6810 ft-ot követelnek Tb jogcímen mert kötelező akkor is ha évek óta dokit se láttál. És évről évre emelkedik az összeg. Ha nem adtál meg bankszámlát akkor még dönthetsz, hogy kaját veszel vagy tb-t fizetsz a kevéske pénzedből.

De ha megadtad már nincs választásod mert letiltják a számláról!! Nem érdekli őket, hogy emiatt esetleg éhenhalsz!!

2014. márc. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!