Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi pénzt lehet adómentesen...

Mennyi pénzt lehet adómentesen keresni?

Figyelt kérdés
Nekem van másod állásom és átalányadózó alanyi adómentes vagyok. Mennyi pénzt lehet most ebben az évben keresni adómentesen?
jan. 31. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"25 éves korodig bármennyit szja-mentesen."

Ez ebben a formában teljesen valótlan állítás. Olvass néha bele az SZJA törvénybe is, hogy képben legyél!

"( a kretén magyarpéterék a rezsitámogatással meg a 13. havi nyugdíjjal együtt brüsszeli utasításra, ezt is el akarnák törölni)."

Valóban megárthatott az M1 fényvesztése.

febr. 1. 04:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha rendes forrásból tájékozódnátok, akkor tudnátok, hogy ez a magyar péter tényleg egy irdatlan nagy barom!
febr. 1. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

“Mondjuk ha rendes forrásból tájékozódnátok, akkor tudnátok, hogy ez a magyar péter tényleg egy irdatlan nagy barom!”

Mint az M1? Origo? Vagy a szovjetorosz állami média egyéb meghosszabbításai? 🤣

Annyira sajnálom azt a sok idiótát akik ezeken a propagandaadókon lógnak. “Fideszes agymosott rádiónézők, akik bekötött szemmel, rádiónak háttal ülve nézik a rádiót”:D

febr. 1. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:

" ez a magyar péter tényleg egy irdatlan nagy barom!"

Na és ha az? Hiszen a barmok között "nevelkedett", tehát nem lenne ez sem meglepő.

Viszont most kilóg a barmok közül a sorból és a másik csorda érdekét szeretné képviselni. Mi pedig hiszünk neki, akár a fideszesek a fidesz barmoknak. Mi ebben az újdonság? Semmi...

Csak jelzem: Én még az ördögre is szavaznék, ha általa sikerülne leváltani ezt a kormányt. Vagy legalábbis meggyengíteni.

febr. 3. 04:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!