Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Biztonságos binance-n tartani...

Biztonságos binance-n tartani nagyobb értékű kriptot más védelem nélkül?

Figyelt kérdés
Szóval a valóságban az biztonságos ha letoltom az appot oda feltöltöm a pénzem és elkezdek kriptot adni venni, és semmi mást nem csinálok, se cold wallett se semmi mást, ez biztonságos vagy hogy tudjam megvedeni a 10-20k eurónyi pénzem évekig?

szept. 25. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És akkor majd a jövőben nem szívathatnak meg ugyanúgy mint most, ha mondjuk egy sok éves walletről beküldöd a BTC-t átváltásra?

szept. 26. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Kripto tozsdenek dolgozok...

Azert kerik a walletbol be tozsdere az adataid mert az a kripto tozsde ami euban mukodni akar annak meg kell felelnie ennek az eus szabalyozasnak.

Ha te egy ezereves walletbol beutalsz tozsdere es a chainanalysis kihozza hogy barmikor is mixerrel erintkeztel vagy darkweben jartal akkor nagyon de nagyon nehez dolgod lesz azzal hogy ne fagyasszak be a coinjaid. Ez a torveny, a hatosagok kotelezik erre a tozsdeket, nem maguktol csinaljak hidd el

szept. 26. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:

És az mekkora baj, ha valakinek több saját tárcája van biztonsági okokból, és küldözgeti közöttük? Egyik a váltó (DEXekhez hozzákapcsolva, token approval), plusz felosztva, hogy ne egy darab walleten legyen nagyobb tokenmennyiség?

szept. 26. 15:24
 14/17 anonim ***** válasza:

11: Nem vagyok jós, de szerintem a jövőben nem szívathatnak majd meg úgy, mint ahogy most, mert előbb-utóbb normális szabályozás épül köréjük, lesz fogyasztóvédelem velük szemben, lesz kihez fordulni a problémáddal.

12: semmilyen mixerrel nem érintkeztem, és egyébként sincs rám szükség ahhoz, hogy a Kraken ezt megállapítsa, úgyhogy nyilván nem ezért faggatnak. Ha tőzsdén dolgozol, válaszolsz az #5-ösnek? Mi van, ha beutalok 40 ezer dollárnyi BTC-t, de nincs munkahelyem, se jövedelmem? Vettem annó valahol valamikor, kiutaltam, és most eladnám.

szept. 26. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Szóval így haladunk a nagy decentralizmus felé? XDDDD

Bárcsak 1 percre beleláthatnék "Satoshi" mit gondol magában jelenleg...

szept. 26. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha tőzsdén dolgozol, válaszolsz az #5-ösnek? Mi van, ha beutalok 40 ezer dollárnyi BTC-t, de nincs munkahelyem, se jövedelmem? Vettem annó valahol valamikor, kiutaltam, és most eladnám.

Ez pasz, nem a kyc reszlegen vagyok, de amilyen adatokat beker a tozsde azokbol nem hiszem hogy blokkolhatnak csak ez miatt. Pld par hete a revolut is kert meg be adatokat. Az uj nemet regulaciohoz is lehet koze...

szept. 26. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:

A forradalmak diktatúrába torkollanak, ez nem új dolog, hanem több ezer éves.

Másik dolog hogy kell a problémát érlelni mert valami miatt össze kell majd omolnia év végén az egésznek megint.

Harmadik dolog hogy bármivel akar az ember pénzt keresni hát alaposan meg kell tanulnia csínját binját hátterét írott és íratlan szabályait, satöbbit.

okt. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!