Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha én fel akarok bérelni...

Ha én fel akarok bérelni magánembert magánemberként amatőr filmezésre, ahol nem kell hozzáértés hanem lényegében csak a mobilt kell megfognia és azt csinálni amit mondok?

Figyelt kérdés
akkor ezért mennyi fizetést erdemes ígérni hogy elvállalja, és hogy megy ez jogilag hogy ne legyen se fekete munka se adó csalás?
szept. 23. 09:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Elmondták már, hogy EFO keretén belül teljesen szabályos.

EFO = egyszerűsített foglalkoztatás (alkalmi munka - napi bejelentéses munka)

Olvasd el, hogy milyen kötelezettségeid vannak ezzel kapcsolatban.

szept. 24. 04:52
 22/30 A kérdező kommentje:
Én ott ragadtam le hogy elviszek egy gyereket egy játszótérről...
szept. 24. 05:36
 23/30 anonim ***** válasza:
debil vagy kicsit, vagy mi a baj...?
szept. 24. 07:23
 24/30 krwkco ***** válasza:

A 22-es hozzászólás irónia. Ez neked nem jött le?

Már régen kiderült, hogy a szabályos megoldás az EFO. A kérdező meg is köszönte az információt.

szept. 24. 08:34
 25/30 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy senki se mondta hogy játszótéren akarok forgatni ergo akkor a gyereket el kéne onnan vinni.
szept. 24. 13:32
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést engedjük el...
szept. 25. 05:31
 27/30 A kérdező kommentje:
Már megvan válaszolva, de te nyugodtan elengedheteted, plusz választ adni úgyse tudsz.
szept. 25. 06:18
 28/30 anonim ***** válasza:

"Az a gond hogy senki se mondta hogy játszótéren akarok forgatni ergo akkor a gyereket el kéne onnan vinni."

Debil vagy kicsit, vagy mi a baj...?

szept. 25. 08:17
 29/30 anonim ***** válasza:

"Már megvan válaszolva, de te nyugodtan elengedheteted, plusz választ adni úgyse tudsz."

Tőlem kaptál választ. Az "engedjük el" dolgot arra értettem, hogy láthatóan problémák vannak nálad értelmi szinten.

Ne írj vissza, mert a kérdést már nem követem! Arra se vedd a fáradtságot, hogy privátban anyázol majd! Köszi...

szept. 26. 05:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Biztos privátban fogok anyázni azért mert valaki troll ott ahol a többség az. Napi 8 órában kéne ehhez privátokat írnom...
szept. 26. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!