Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Amazon.com-ról rendelek VAT...

Amazon.com-ról rendelek VAT és ÁFA számítás?

Figyelt kérdés

Levonták a ~11 800 Ft-t ami Amerikabol jon, egy eladotol, az amerikai resze elintezve, amire en kivancsi vagyok, hogy a VAM igy mennyi es hogy szamoljak az AFA-t

[link]

E szerint 30 EUR (11 800Ft) a termek amit rendelek es 4000 Ft a VAT (vamkoltseg)

Akkor hogy szamoljak a vegosszeget?

(11 800 + 4000)*1.27 vagy 11 800*1.27 + 4000?

aug. 24. 09:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es ezen felül kinek fizetem ezt? Ki szallítja ezt ki? Utalnom kell vagy utanvetes?
aug. 24. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Amazon levon mindent, nem kell semmit fizess pluszban
aug. 24. 10:11
 3/4 A kérdező kommentje:

De nem Amazon, hanem Amazonon egy kereskedotol vasaroltam. Az a kereskedo majd tudni fogja igy van Magyar Posta, GLS, UPS szallitas, Foxpost meg ilyenek?

Amazontol rendelni minden oke, de amazonon egy kereskedotol teljesen mas.

aug. 24. 10:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Az elado mar le is vonta az osszeget (az amerikai ado meg szallitasi meg dobozolasi koltseget, meg termek, stb..), de az itthoni VAT meg afa meg szallitast nekem kell rendeznem. Azt sem tudom mennyi lesz konkretan a VAT, az afat szerintem termek+vat szerint szorozzak 1.27-el, szallitasi belfoldi koltes is lesz. ha jol tudom?
aug. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!