Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha szinte naponta adok veszek...

Ha szinte naponta adok veszek bitcoint akkor évente simán duplázom a penzem? Mert binance-n

Figyelt kérdés
Most nem értem, mi akadálya van annak hogy pár naponta vegyek vagy épp eladjam a bitcoinom amikor látom mondjuk egy ezrest ugrik majd esik a árfolyam. Minden nap kb megtortenik ez, pl ha kicsit többet mozog mint egy ezres mondjuk 65.000nél veszem 66.250 eladom akkor nyertem 2%ot a pénzemen nem? Utána usdc be valtom majd mikor megint esik veszek, várok nőtt okes eladom. Ezt ha ismetelgetem sokszor 2%ot osszerakok és pár hónap alatt duplázom a tokem nem? Van egy apró díja gondolom az adás vételnek (mennyi?) De attól még működik, aztán egyszer ha úgy gondolom kiutalom fiat pénzbe, profitrol adozok 15%ot és kész. Ez teves ? Ha igen miért?
júl. 28. 00:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Duplazast nem várok btc-nel ,de most vettem egy első adagot 51 ezernél, a nagy dobassal várok míg remélem lemegy 45k körül már jó lenne.
aug. 5. 22:58
 12/15 anonim válasza:

Hát ha mindig megvárod míg feljebb megy és csak akkor adod el és sose adod el bukoban akkor lehetséges persze nem tudjuk hogy nem lesz-e olyan hogy a bitcoin végleg összeomlik.

De én novemberben összeomlásra számítok tehát ha igazam lesz akkor amivel akkor bent ragadtál azzal évekig ben ragadsz

okt. 9. 13:43
 13/15 anonim válasza:

Gyakorlatilag minden èvben bukásra itèltèk ehhez kèpest nèzzètek meg a grafikon.. kb èvente növekszik.. honapokban lehet nem mindig mutat növekvèt de egy pl 2 èves tervben szinte fix, hogy több lesz.

Egyebkent okt 31 èn volt 70 ezer dollar, most nov 14-èn 89 ezer dollar. Nem kell naponta adni. Neha vagy havonta veszel ès mondjuk 2 èvig abszolut nem veszel ki csak beraksz. Akkor így bőven jó pènzt veszel ki.

Tekintsd úgy, hogy ha a párnád alatt tartanál havi 100 ezret elrakva az elinflálodik stb, itt viszont mindenkepp több lesz 2 èv alatt. Nèzz grafikont binanxen

nov. 14. 08:01
 14/15 anonim válasza:

Főleg hogy a kèrdès Juliusi ès látom akkor 66 ezer volt.

Okt 31 pedig 70 ezer

Ma 89 ezer.

Nekem nem ugy tűnik mint ami bedőlni kèszül. Ha akkor nem nyultál hozzá akkor már szèp hasznod lenne ès ez pusztán pár hónap csak

nov. 14. 08:03
 15/15 anonim válasza:

Nagyon fontos tényező hogy a múlt az nem garantál semmit.

Eddig így volt ahogy mondod de attól még nem biztos hogy ezek után is így lesz.

nov. 14. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!