Ha szinte naponta adok veszek bitcoint akkor évente simán duplázom a penzem? Mert binance-n
"bikapiac is létezik ám."
Azt nevezik bikapiacnak, amikor felfelé mennek az árfolyamok. Amikor esés van, az medve. :-)
@3 Valóban, medvére gondoltam, csak már álmos/fáradt voltam. :D :D :D
Egyébként a március 14-i csúcs óta egy lassan, lefelé csordogáló pályán mozog. Egyre alacsonyabb csúcsok és egyre alacsonyabb aljak D1-en és W1-en. Amíg ez nem változik meg, addig biztosan eső trend van.
Az még kérdés, hogy az aktuális havi gyertya három nap múlva fölé zár-e az előzőnek, vagy épp alá.
Azért téves mert a piacok csak elméletben ennyire hatékonyak. A tőzsdén nincs bomba biztos terv minden időre. Ha így lenne akkor sokkal többmindenki szedné meg magát.
Ilyen pár % mutatványokat pedig inkább egy napon belüli kereskedést preferálnék egy határidős amerikai indexen (S&P, Nasdaq), aminek azért költsége is van minden szempontból. Vagy ugyanzeken a piacokon CFD formában, aminek megint csak meg vannak a hátulütői és még nem is beszéltünk alapvetően aról, hogy ehhez mennyi tapasztalt és tudás is kell, hogy napi szinten te pár % ki tudj sajtolni.
Bár mit is fogsz csinálni, minden kockázatos lesz. Úgy, hogy készülj fel lehetőleg olyan pénzel aminek az elvesztése azon felül , hogy fáj nem ront a megélhetéseden.
Trump megígérte egy kriptovaluta konferencián, hogy ha megválasztják, akkor a Bitcoin központjává teszi az USA-t. Három éve még köpködte az egészet.
Nem lehet biztosra menni a Bitcoin ügyben sztem.
Találós kérdés a kérdezőhöz.
Ha múlt héten vettél volna, pl. 65e$ környékén (vagy kicsit előtte, 69e környékén), most meg ~52e (de volt már ma 49e alatt is), mennyi ideig kellene várnod a duplázásra?
Én egyébként nemsokára nagyobb tételben tervezek venni, úgy 22e $ környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!