Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ez mennyire volt legális?

Ez mennyire volt legális?

Figyelt kérdés

Van egy mentős ismerősöm aki felhívott a múltkor, hogy segítsek már neki mert bajban van. Elvállalt egy rendezvényen egy egészségügyi helyszín biztosítást, de ő nem tud kimenni és akiket kérdezett azok is mind foglaltak voltak, aztán megkért engem, hogy menjek már ki. 3000 forint a nettó órabér amiért vállalta, tehát ezért a pénzért mentem ki én is. A pénzt előre ide adta nekem kézbe. Elmondta, hogy annyi lesz a feladatom csak, hogy ő ad egy táskát (abba mentős cuccok voltak) és ha valaki odamegy akkor amennyire tudok segítek neki, de egyébként hozzátette, hogy nem szokott lenni ott semmi. Elvállaltam, kimentem. Nem is volt semmi extra, ketten jöttek oda de csak vérnyomást kellett mérni, meg igazából csak beszélgettünk aztán a végén a rendezvény igazgatója odajött, hozott papírt a szerződésről. Két példányt. Én aláírtam de azt nem az én nevemben írtam alá, hanem a mentős ismerősöm nevében. Majd megköszönte a munkámat, mondta hogy majd a pénzt utalni fogja neki. És ennyi.

Ez mennyire volt legális?

jún. 6. 20:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De igaz. Nem kamuzok.

Tudott róla a rendezvény igazgatója is egyébként.

jún. 8. 07:05
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem igaz. Hazudsz.
jún. 8. 07:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor
jún. 8. 07:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs jól. Erreféle utáljuk a magadfajta hazug kamugépeket.
jún. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!