A NAV hogyan kapja el a feketén dolgozó prostikat?
"Csinalt nemreg a nav egy kamu eskuvot es mindenkit vegigbuntettek"
Ezt honnan veszed?????
Ha valóban így lett volna (de nem volt), akkor miért is büntetnének meg bárkit is egy esküvőn?
Onnan veszem hogy nem vagyok budos gyari proli es eleg kozelrol figyelem a nav mukodeset.
Azert buntettek meg mert senki nem adott szamlat... Ennyit tudhatnal okoska...
Blikk!?!?!?
"A rádiós műsorban egy, a NAV-nak dolgozó hölgy mesélte el,"
Ugye tudod, hogy a NAV-nál vannak olyan emberkék, akik nyilatkozatot tehetnek a médiának, a többiek pedig nem? Ha valóban volt ilyen, akkor tudnád a "hölgy" nevét/beosztását, továbbá a történetet a NAV honlapján is közkinccsé tették volna. Ugye ezt is tudod?
"Onnan veszem hogy nem vagyok budos gyari proli es eleg kozelrol figyelem a nav mukodeset."
Csak jelzem, hogy voltam gyári melós, de lehet, hogy illatosabb, mint te.
Ha valóban közelről figyeled a NAV működését (ott dolgoznál?), akkor szégyen, hogy ilyen emberek dolgozhatnak egyáltalán köztisztviselőként.
"Azert buntettek meg mert senki nem adott szamlat..."
Sejtettem...
Te esküvőt írtál, nem pedig esküvőszervezést. Esküvőn nincs kit megbüntetni, oda már mulatni megy az ember, nem fodrászkodni, vagy tortát sütni. Talán máskor egyértelműen írd le, amit szeretnél. Valószínűleg a NAV-nál is elvárás ugyanez, amikor éppen tájékoztatod valamiről az adózót.
"Ennyit tudhatnal okoska...""
A személyeskedésről pedig nyugodtan szokjál le.
Ki ez az újabb majom a 17-es hozzászóló személyében?
Milyen tévedésről van szó arany bogaram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!