Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Vállaltam egy irodai munkát,...

Vállaltam egy irodai munkát, ahol azt mondták keressek ki egy munka szerződést és írjam meg saját mamagnak..Ilyet lehet? Ez tényleg az én feladatom?

Figyelt kérdés

2024. jan. 5. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
LoooL
2024. jan. 5. 16:04
 12/18 krwkco ***** válasza:

Kezd módosulni a történeted. Szóval másfél hónapja dolgozol szerződés nélkül. Ez nem volt benne a kérdésben.

"Mármint a munkáltató részéről is alá irhatom, nem gond..."

Azt hiszed, hogy ez rendben volna?

Ezek a gondok. Nem az, hogy neked kellene előkészíteni a szerződést!

2024. jan. 5. 16:12
 13/18 anonim ***** válasza:
cool story bro
2024. jan. 5. 16:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Annak idején én is vállaltam irodai munkát. Nem fogod elhinni, én gépeltem le a saját munkaszerződésemet, méghozzá nem minta alapján, hanem megfogalmazva, és a jogszabálynak megfelelve. Aztán a többi dolgozó munkaszerződését is vagy 20 éven keresztül.

Nyilván a munkaszerződésemnek azt kellett tartalmaznia, amiben előzetesen megegyeztem a munkáltatóval.

Mi ebben a furcsa? Valakinek csak meg kell írnia, ha hirtelen nincs más?

2024. jan. 5. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Valszeg (velem együtt) minden válaszoló azt gondolta a kérdés alapján, hogy a héten kezdtél dolgozni. Ilyen kommunikációs képességekkel örülj, hogy van munkád és töltsd ki azt a szerződést.
2024. jan. 5. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Nekem már ennél a megnyilvánulásnál feltűnt hogy erősen korlátolt szellemi képességgel rendelkezik az illető:

"amikor meg kérdeztem ez most komoly-e, hogy igen...én meg csak néztem, hogy mi? Ez komoly?..."

Itt kibukott a tehetetlen, önmagától problémát megoldani képtelen mentalitás... úgy érzi hogy ő az áldozat, felháborító a főnök hozzáállása, de persze egy sablon formanyomtatványt nem tud kitölteni.

#Kérdező: javaslom a munkahelyváltást amrnnyiben nem vagy elégedett a jelenlegi helyen a főnökséggel, gondolom ilyen rendkívül tehetséges, kompetens szakemberek iránt sorban állnak a fejvadászok jobbnál-jobb ajánlatokkal. Ha pedig ez nem így van jobban jársz ha befejezed a panaszkodást, 10 perc alatt összeütöd a szerződésedet egy sablon alapján. Ameddig kiírtad a kérdést + a válaszokat rég megírhattad volna a szerződést.

2024. jan. 6. 01:35
 17/18 anonim ***** válasza:

" erre a kolléganő azt mondta a főnöknek, hogy ő szólt nekem, írjam meg magamnak, de nem szólt , mert biztos meglepődtem volna."

Akkor miért nem jelezted, hogy lehet, hogy szólni akart a kolléganő, de nem történt meg. 1,5 hónapon keresztül egyszer sem kérdeztél rá, hogy mikor kapsz már írott szerződést?

"A másik, hogy nekik se hiányzott a szerződés?

Mármint a munkáltató részéről is alá irhatom, ..."

Nem. A munkáltató részéről nem írhatsz alá semmiféle munkaszerződést.

2024. jan. 6. 03:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Fizetést kaptál már egyáltalán 1.5 hónap után?

Bejelentve bevagy?

2024. jan. 6. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!