Hogy tudok számlázni, adózni?
Sziasztok, lehet sok ember hülyének fog nézni, de utolsó évemet járom az iskolában így szeretném megkérdezni, hogyan is működik ez.
Webfejlesztő szeretnék lenni, és ezt egyéni vállalkozóként is csinálnám szabadúszóként.
Ezzel kapcsolatban több kérdésem is lenne:
1. Ha most míg nincs szakmám, addig tudok úgy munkát végezni cégek számára, hogy egyéni vállalkozó ismerősöm számláz helyettem?
2. Csak olyanból számlázhatok amihez végzettségem van? Jelenleg műszaki informatikus szakmát kapom meg, és tanár mondta, hogy ezzel elvileg lehet informatikai illetve elektronikai dolgokhoz is számlázni.
3. Az előzőben említve, akkor ha megkapom a Műszaki informatikus végzettséget, akkor mehetek be az okmányirodába és válthatom ki az egyéni vállalkozóit?
Köszönöm szépen a segítséget, sajnos elég tudatlan vagyok ezzel a témával kapcsolatban és informálódnék szívesen. Illetve ha egy átlag ember magyarázza azt jobban megértem mintha a neten keresgélnék:))
"Várom a leszavazók érveit, "
Ilyet ne várj, engedd el a pontozást! Én, amikor teljesen hasznosnak találtam a hozzászóló válaszát, akkor piros 49 %-ot kapott tőlem. Nem is értettem. Erről ennyit. Azóta nem pontozgatok, mert egy baromság és teljesen eltérít az igazságtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!