Nem küldték ki az adomegállapítást?
Figyelt kérdés
Nem érkezett meg még a mai napig az ügyfélkapumra az idei tervezet. Fel kell hívnom őket, vagy már nem küldenek tervezetet? Mi lehet az oka?2023. ápr. 17. 17:39
11/15 A kérdező kommentje:
Nehéz olyan cégnél feketén ami 30 éve működik, és kB. 2000 a létszám, és eddig minden évben megerkézett már aszt hiszem márciusban. 10 éve vagyok a cégnél.
2023. ápr. 17. 20:51
12/15 anonim válasza:
Akkor marad a 1819, legyen bekészitve az adóazonosító jeled, és kérdezd meg, hogy nem találod az oldalon a tervezetet, ilyenkor mi a teendő.
(Nekem meg a számvitel és adó a szakmám, és már voltam pár ügyfélkapuval idén is az oldalon, nem csak az enyémmel, és ott virított minden tervezet. És feketén foglalkoztatni bárki bárhol bármikor tud)
13/15 A kérdező kommentje:
Azt nem említettem, hogy a cégtől is megkaptam borítékban az éves elszámolást.
2023. ápr. 17. 21:01
14/15 anonim válasza:
Akkor meg mi marad?
Vagy nézd meg figyelmesen az eszja oldalt, eszja.nav.gov.hu, ha teljesen üresen van, nincs ott a 2022es tervezet, akkor a 1819t hívd fel, és kérdezd meg, mizu.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az lesz. Bár azt írják, hogy várni kell április végéig mert addig meg még érkezhet.
2023. ápr. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!