Nem küldték ki az adomegállapítást?
Figyelt kérdés
Nem érkezett meg még a mai napig az ügyfélkapumra az idei tervezet. Fel kell hívnom őket, vagy már nem küldenek tervezetet? Mi lehet az oka?2023. ápr. 17. 17:39
1/15 anonim válasza:
eszja.hu nem az ügyfélkapudra érkezik. Van egy külön oldal, ahová az ügyfélkapus azonosítóval tudsz belépni
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, így igaz. Ode sem érkezett, sőtt meg e-mail sem jött. Szinte mindennap belépek az e-mail fiókomba.
2023. ápr. 17. 18:11
3/15 anonim válasza:
Itt belépsz, és nem látod a 2022es tervezetedet?
5/15 A kérdező kommentje:
3/ nem látom sajnos
2023. ápr. 17. 18:20
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem szokott e-mail érkezni róla
2023. ápr. 17. 18:20
7/15 anonim válasza:
Na ezen baromi nagy bociszemmel csodálkozok, mert nem kapok, és a munkám miatt nonstop ügyfélkapu plusz hozzá kapcsolt email... És minden.
És ez így ritka vicces helyzet, ha ott tényleg nem látsz tervezetet. Vagy nem volt jövedelmed 2022ben, vagy nem az az adózói kör vagy, akinek megcsinálják, vagy hiba van a rendszerben, és telefonálj, hogy wasfax van.
Mert olyan eléggé gyakori, hogy hiba van a tervezetben, de elég ritka, hogy teljesen hiányzik, pedig lehetne
8/15 A kérdező kommentje:
2 műszakban dolgozok és minden tisztán be van jelentve. Eddig minden évben kaptam tervezetet amit jóvá hagytam. E-mail érkezik akkor, hogy ha valamit küld a NAV. Gepjarműről meg is érkezett januárban amiről szintén kaptam emailt.
2023. ápr. 17. 18:36
9/15 anonim válasza:
Email értesítés már nem érkezik idén. Ügyfélkapura sem. De ha belépsz az eszjara, akkor annak ott kell lennie.
10/15 anonim válasza:
Egy határozat az teljesen más, azt át kell venni. 80szja bevallást tudok idén magam mögött, kaü az eszja oldalon, és ott virított mindenkinek eddig.
Ha nincs ott, akkor a 2műszakot feketén csinálod... vagy légy figyelmes és nézz rá újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!