Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Könyvelő miért az Én ügyfélkap...

Könyvelő miért az Én ügyfélkapummal akar belépni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 22:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%

"Tévhit, hogy anélkül nem tud dolgozni. De tud."

Na a sok dilettáns. Nem tud mindent, vannak ügyek amiket csak webes ügysegéddel tud intézni amihez nem jó a meghatalmazás. Vagy megadod az ügyfélkapudat vagy te intézed el.

2022. szept. 1. 10:17
 12/29 anonim ***** válasza:
34%
Jaj ne írj ilyet, mert téged is lepontoznak majd mint engem, amikor lemertem ezt írni :D
2022. szept. 1. 11:13
 13/29 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
31%
Az ügysegédet használja az ügyfél, aki annyit se tud ne vállalkozon. De ügyfélkapu jelszót követelni kb büncselekmény (személyiség lopás).
2022. szept. 1. 11:29
 14/29 anonim válasza:
63%

Könyvelő vagyok. Minden, ami a könyveléshez szükséges, megoldható a saját ügyfélkapummal, ha az ügyfél előzőleg meghatalmazott.

A könyvelő ügyfélkapu használata nagyobb felelősséget jelent a könyvelő számára. Pl. késedelmes adóbevallás.

Az ügyfél ügyfélkapuja lehetőséget teremt arra, hogy bizalmas adatokhoz is hozzáférjen a könyvelő. Pl. az eeszt-n keresztül az egészségügyi dokumentumaihoz.

2022. szept. 3. 12:16
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Akkor mondd el kérlek, hogy hogyan módosítasz székhelyet egy egyéni vállalkozónak, vagy hogyan indítasz el szüneteltetést?

Félreértés ne essék, nekünk is minden ügyfélre van egyke meg önkormányzati meghatalmazás is és több ok miatt is a saját ügyfélkapunkat használjuk. De azt ne állítsuk, hogy minden ügyet el lehet intézni könyvelői meghatalmazással.

2022. szept. 3. 15:56
 16/29 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
40%
15. Telefonon keresztül is be lehet jelenti minden változást így székhelyt és szünetelést is, ahol eljárhat képviselő is. Van még kérdés?
2022. szept. 3. 16:47
 17/29 anonim ***** válasza:
30%
Pl a vállalkozás alapítása, ahogy már korábban is említve lett. Cégkapu megképzése akár.
2022. szept. 3. 23:19
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Mi sem szoktuk elkérni, de amikor elmondjuk az ügyfélnek, hogy mit kéne csinálni, akkor általában még ők kérdezik meg, hogy de ha megadom a kódom, akkor nem csinálnánk-e meg inkább mi.
2022. szept. 3. 23:59
 19/29 anonim válasza:
65%

Amiket felsoroltok, azok nem könyvelői feladatok. Természetesen a könyvelő kénytelen segíteni ezekben is, de akkor az ügyfél belép a saját ügyfélkapujába úgy, hogy a könyvelő ne lássa a belépési adatokat. Amikor a könyvelő végzett, akkor kilépnek az ügyfélkapuból.

Ha az ügyfél megadja a belépési adatait, akkor tudomásul veszi, hogy ezzel a könyvelő vissza is élhet. Tehát az ügyfél dönti el, hogy mennyire bízik a könyvelőben, de a könyvelő nem kényszerítheti, hogy adja meg a belépési adatait.

2022. szept. 4. 12:48
 20/29 anonim ***** válasza:
25%

7, az én könyvelőm megoldotta a tevékenység módosítást egykével

Mese habbal. Ev tevékenységet csak a webes ügysegéden lehet módosítani, ami nem működik meghatalmazással.

2022. szept. 4. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!