Könyvelő miért az Én ügyfélkapummal akar belépni?
Én Én Én
Én vagyok a világ közepe, az Ént csakis nagybetűvel írom
Az én könyvelőm is belép, sőt, tudja a belépési kódot, amit én gyakran elfelejtek.
Mi ebben a fura neked?
Ő azon a felületen is dolgozik.
Most vagy megbízod egy munkával, vagy megcsinálod magad.
Ha nem adsz neki kódot, ellehetetleníted a munkáját, de akkor mire fizetsz neki?
Eskü nem értelek.
Még mindig ez a kérdés:
"Mi az amit nem tud EGYKE felhatalmazással megcsinálni? "
Azért találták ki, hogy ügyfélkapus belépő kódod nélkül is meg tudja csinálni, amivel megbíztad.
Tévhit, hogy anélkül nem tud dolgozni. De tud.
"Könyvelő miért az Én ügyfélkapummal akar belépni?"
Nekem ez a felelősség lepattintásáról szól.
7, az én könyvelőm megoldotta a tevékenység módosítást egykével
Nyilván vállalkozást nem tud indítani, de hülye aki megadja az ügyfélkapuját bárkinek.
4 éve én is naiv voltam, azt hittem ez nem gond, a könyvelő minden bevallást elbæszott a nevemben, én megúsztam a bírságokat, mert kibukott, hogy bejelenteni se jól jelentett be és nem volt tébém, ezért én mentem a navhoz és az önkormányzathoz javítani.
De pl a mostani könyvelőm egyik ügyfele épp az előző könyvelőjét perli, mert többmilliós fizetési kötelezettséget generált neki és millió környéki bírságot, természetesen nem egykével.
Amit nem lehet egykével megcsinálni pl meghatalmazások adása, azt az én könyvelőm pl képernyőfotókkal leírja nekem lépésről lépésre vagy megcsináljuk együtt az irodájában
Egyéni vállalkozónak nehezen hiszem, hogy megoldja egykével a tevékenység módosítását.
Meghatalmazás adását amúgy pont el tudja intézni a könyvelő a saját ügyfélkapujával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!