Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nincs autóm még is kaptam...

Nincs autóm még is kaptam gépjárműadóra értesítést a NAV-tól?

Figyelt kérdés
Nagy összegről van szó, én nevem, adószámom van benne, semmilyen autóm nincs még jogsim se (még) :D Autót nem írják, se rendszámát. Tervezek bemenni érdeklődni, de mással is történt ilyen? Kell e számítanom valami macerás folyamatra? (21 éves vagyok, úgyhogy ez a szituáció magában teljesen új :D)

2022. aug. 29. 09:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Természetesn helyzete válogatja, hiszen nincs két egyforma eset, és nincs két egyforma ügyfél."

De nincs ám! A kérdezőnek fizetnivalója lenne utána. Neked viszont szerencséd volt...

Az én esetem: Emberünk kiment külföldre szerencsét próbálni. Jöttek-mentek az értesítések a NAV-tól, hogy tartozása van ("TB"). Egy ideig ezeket elolvasgatta, "bekeretezte, kiakasztotta a falra festmények helyett", aztán nem foglalkozott tovább vele, semmit nem reagált rá. Egy idő után a hivatalos értesítéseket nem is kereste.

Mire évek múlva hazatért, elárverezték az egyik ingatlanát a tartozás fejében. Akkor kezdett el kapkodni, addig ráért a "szerencsétlen".

2022. okt. 20. 03:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!