Nincs autóm még is kaptam gépjárműadóra értesítést a NAV-tól?
Figyelt kérdés
Nagy összegről van szó, én nevem, adószámom van benne, semmilyen autóm nincs még jogsim se (még) :D Autót nem írják, se rendszámát. Tervezek bemenni érdeklődni, de mással is történt ilyen? Kell e számítanom valami macerás folyamatra? (21 éves vagyok, úgyhogy ez a szituáció magában teljesen új :D)2022. aug. 29. 09:36
1/21 anonim válasza:
kell a pénz, és úgy vannak vele, hátha befizeted.
2/21 anonim válasza:
Vagy hiba, vagy átverés (mivel adatok nélkül jött, inkább erre tippelek). Biztosan a hivatalos forrásból jött?
Hívd fel az ügyintézőt, vagy menj be ügyfélszolgálatra tisztázni az ügyet.
3/21 anonim válasza:
Milyen nagy összeg??? Egy telefon, és megoldhatod a problémát...
4/21 anonim válasza:
99,99999% hogy kamu email. A NAV közli a rendszámot is, eleve áprilisban írja elő az összeget és nem is nagy összeg, egy vadiúj 200 lóerős sportkocsi is csak évi 50 ezer.
5/21 anonim válasza:
Ja, hogy e-mailben jött??
Akkor kizárt, hogy a NAV-tól, full kamu lehet.
6/21 anonim válasza:
Tuti kamu, a NAV ügyfélkapun közli és mindig megírja a rendszámot.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem emailben érkezett, ügyfélkapun keresztül. Kiderítettem azóta, hogy elözző volt 17k, mostanival együtt 34k. Úgyhogy holnap hívom fel őket, hogy mi ezzel a helyzet
2022. aug. 29. 19:00
8/21 anonim válasza:
Ja, hogy 34 ezer az nagy összeg? :P
9/21 anonim válasza:
Gondolom ha nincs járműved amire fizetni kell, akkor azért nagy :)
10/21 anonim válasza:
"Nem emailben érkezett, ügyfélkapun keresztül."
Hát ha nincs és nem is volt soha gépjárműved (autó, motor stb.), akkor nyilván adminisztrációs hiba van a dologban.
Tisztázd a NAV-val mindenféleképpen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!