Mit szoltok ahhoz, hogy teljesen kinyirtak a KATAzast?
csak korlátozták arra amire eredetileg kitalálták
Bocsi, ha eredetileg erre volt kitalálva, akkor miért nem ez volt a törvény eredeti szövege???
"csak korlátozták arra amire eredetileg kitalálták"
"Bocsi, ha eredetileg erre volt kitalálva, akkor miért nem ez volt a törvény eredeti szövege???"
Mert nem gondolták, hogy ennyi lesz vele a visszaélés. De ugye jó magyar szokás szerint megindult a sumákolás.
14, neki olyan havi 850-900 bevételem van vele könyvelőként.
MEgértem, mert fizettem 50-et, plusz 100e ment nyugdíjcélra.
Most 240-250 lenne az átalányadóm. Hát lófact. Anyám nyugdíjas, elleszek én részmunkaidőben egy kft-ben, majd kivesszük osztalékként a pénzt.
Mert nem gondolták, hogy ennyi lesz vele a visszaélés.
Talán úgy kellene törvényt alkotni, hogy ne legyen lehetőség csalni? Esetleg normálisan ellenőrizni?
"Talán úgy kellene törvényt alkotni, hogy ne legyen lehetőség csalni?"
Olyat én még nem láttam, mindenhol meg lehet találni a kiskaput, csak próbálják minimalizálni a veszteségeket.
Egy másik posztban dicsekednek h 1,5-2 millió bevétele volt havonta, és erre fizetett 50 ezret? Más meg adózik rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!