Mit szoltok ahhoz, hogy teljesen kinyirtak a KATAzast?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 16:56
1/32 anonim válasza:
"megérdemelték a KATA-sok, fizessenek rendesen adót" kommentek 3...2...1...
2/32 anonim válasza:
Hálát adok hogy időben kapcsoltunk és a családban az egyetlen katát épp hó elején számoltuk fel.
(Amúgy elkeserítő)
4/32 anonim válasza:
Ha kevés a pénz, amit a vezetőink beszednek, akkor mindig kreatívan kitalálnak ezt-azt. A KATA azért kellemetlen fejlemény, mert ez olyan nagy vívmány volt szerintük és mégis inkább úgy döntöttek, hogy betaszítják a gazdaság egy részét a feketébe. Az a baj ezzel, hogy nálunk nem világos a nép számára, hogyha nincs vállalkozás, akkor jön a segély vagy az éhenhalás.
5/32 anonim válasza:
mellékállásban vagyok katás, nem értem ezzel mit ártok a költségvetésnek. Most megszűnik ez is, legalább több idő jut a hobbimra.
6/32 anonim válasza:
Nem nyírták ki, csak korlátozták arra amire eredetileg kitalálták. Bár az oka érthető, inkább azt kellett volna megoldani, hogy ne érje meg trükközni.
7/32 anonim válasza:
Tehát az, hogy csak magánszemélynek lehet szolgáltatást nyújtani az nem kinyírása ennek a formának? De igen. Pontosan azt akarták, hogy mindenki hagyja ott a KATÁT. Ha nem ezt akarták volna, akkor nem ezt találták volna ki. Annyira gáz az az indoklás, hogy vannak olyanok, akik csak magánszemélynek szolgáltatnak. Én nem ismerek olyan vállalkozót, aki csak magánszemélynek szolgáltat. Arról nem is beszélve, hogy évközben találták ki, ami rettentő problémás, mert ezt az adót pont úgy csinálták meg, hogy szinte minden része teljes évre van kitalálva. Ez külön szívatás.
8/32 anonim válasza:
Mire találták ki pontosan szerinted?
9/32 anonim válasza:
Legalább az euró is újra 410 forint felett van. Sokat lopnak, de legalább a gazdaságot jól vezetik.
10/32 anonim válasza:
Most is havi szinten 900.000 forintot fizetek adoba kataskent, nekem csak jobb lesz mas adozasi formaval, sot kevesebbet is fogok fizetni, csak azert csináltam igy mert egyszeru volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!