Ingatlant vásárolok felújítom majd eladom,és ha jó az üzlet ezt rendszeresíteni szeretném akkor milyen módon tegyem?(Magánszemélyként nem szeretném)
Ikb 5x volt ez a kerdes az elmúlt hetekben.
Senki nem fogctőled olyan ingatlant venni ami a te ízlesednek megfelelően van felújítva...
#6: 👍👍👍😂
Majd neked is írni fog privit... 😂
Könyvelőként én adószámos magánszemélyként kezdtem, most ev.-ként csinálom fő tev. körben a saját tulajdonú ingatlan bérbeadást.
5 évig bérbe vannak adva az ingatlanok, így magánszemélyként szja mentesen eladhatóak + a felújítási áfa is kifut 5 év alatt, így nincs gond az eladásssal.
Árverésen vegyél ingatlant hozzá, 2017 novemberben 350.000 Ft + 4,8 millióért 11 végrehajtással vettem meg + 3 millió felújításos ingatlant most adtam el 20 millióért ( + havi 140-ért ki lehet adni ).
Ennek egy részéből kitoltam az összes hitelem a hitelmoratórium alatt, illetve két másik ingatlant újítok fel és fejlesztek idén és jövőre 50 % telephely fejlesztési pályázat mellett.
Most is van fent navos árverésen fél millóért családi ház. Gondolkodom rajta, csak nekem messze van.
Nyilván.
Nem is mondtam, hogy egy adózási forma alatt lenne a kettő.
Ahogy a bevallása és elszámolása sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!