Ha nem fizetem a tb-t?akkor mivan?
Figyelt kérdés
Ha pl évekig nemfizetem és ki se akarom fizetni ,akkor mivan?2022. ápr. 24. 19:22
21/38 anonim válasza:
Csak addig tartod feleslegesnek amíg nincs nagy bajod, ennek örülj. 43 éves koromig én sem vettem igénybe soha az állami orvosi ellátást, de szó szerint értsd hogy soha. Aztán beteg lettem, 3 éve heti szinten járok orvoshoz, 3 műtétem volt, több 100 vizsgálat, ha ezt mind zsebből kellene elképzelni se tudom mennyi lenne, milliók, sok sok milliók. És sehol a vége még..úgyhogy addig kidobott pénz, amíg nincs bajod. És visszafizetni meg azért nem fogják, mert a nagy közösből állják mindenkinek az ellátását, ma az enyémet, holnap lehet a tiédet. Ha visszaadogatnák akkor nem lenne ennyi sem.
22/38 A kérdező kommentje:
Birkák magyarországon vagyunk nem az usa- Ba ,ott a minimálbér nem 134 ezer ft.
2022. ápr. 24. 21:50
23/38 A kérdező kommentje:
Hogy honnét tudom mi a helyzet? Tudom és kész ott voltam. Aki ezzel elégedett az egy igénytelen birka.
2022. ápr. 24. 21:51
24/38 anonim válasza:
Azért, hogy ha mondjuk kórházba kerülsz egy baleset után és ott ápolnak két hétig, ne számlázzanak ki neked a kezelésért 1 millió forintot.
25/38 A kérdező kommentje:
A csoda kezelés ami néha núdlit se ér 1 millio.
2022. ápr. 24. 22:31
26/38 anonim válasza:
Ne bántsátok szegényt, értelmi fogyatékos.
Azt sajnos nem fedezi a TB.
27/38 anonim válasza:
Látjátok? Ez van amikor anyu meg apu testvérek.
29/38 anonim válasza:
A kérdező állandóan magyarországról beszél. Ez van az ő kis fejében. Hiába ő az okoska, mi Magyarországon élünk. Nekünk ez a Hazánk, egy (megfizethető mértékű) biztosítás ellenében (ha kell) gondoskodnak rólunk.
Az okos kérdezőnek, lehet, hogy a sok észtől már szétpattant a feje, korházi ellátás alatt van... (Majd jön a számla...) Egyébként, már Gyurcsótány megmondta anno, hogy nem kell Magyarországon élnie az egybites okoskáknak sem... Szerintem is, menjen el nyugodtan. Itthon javulni fog a az emberek minőségi aránya...
30/38 anonim válasza:
23-nak: Ott voltál? Talán gyuribácsi fejtágítóján voltál? Így már érthető, hogy te (nem "Te"!) ennyire okos vagy. Szánalmas alak vagy, a birkák nem fogadnak be itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!