Ha nem fizetem a tb-t?akkor mivan?
Figyelt kérdés
Ha pl évekig nemfizetem és ki se akarom fizetni ,akkor mivan?2022. ápr. 24. 19:22
1/38 anonim válasza:
Behajtják rajtad. Ha lesz valami jövedelmed, vagy örökölsz levonják a tartozást. Ha most van valami ingó vagy ingatlan dolgod akkor arra rátehetik a kezüket.
2/38 A kérdező kommentje:
De mire fel akarnak tb-t? Mit nyújtanak érte?
2022. ápr. 24. 19:41
3/38 A kérdező kommentje:
Pl évekig orvosi eláttást se vettem igénybe se táppénzt... akkor mirefel tartják a markukat.
2022. ápr. 24. 19:42
4/38 anonim válasza:
Ez egy közös rendszer. Ez van. Mindenkinek kell fizetni. Ha elvisz pl a mentő nem kapsz milliós számlát.
5/38 anonim válasza:
mert majd idősen pedig hetente fogod.
6/38 A kérdező kommentje:
Igenegy közös ingyen penz a fidesznek legyen miből nekik dőzsölni.
2022. ápr. 24. 19:53
7/38 anonim válasza:
3. Szgk-ra is fizeted a kgfb-t akkor is ha nem okozol balesetet. Lakasbiztosítast se csak akkor kell fizetni ha kigyullad a házad....
9/38 A kérdező kommentje:
7 es ez az hogy mindig csak leveszik a pénzt. Ha pl nincs baleset vagy ellatás 1 év alatt legalabb a felét visszaadhatnák... de nem ...inkább lenyúlják nekik ez íg korrekt.
2022. ápr. 24. 20:03
10/38 anonim válasza:
Szerinted mennyibe kerül a kórházi infrastruktúra működtetése? Nagyon egybiteske lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!