Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit csinbáljak ha az ÁNYK-n...

Mit csinbáljak ha az ÁNYK-n belül nem tudom elküldeni a kitöltött dokumentumot?

Figyelt kérdés

Megnyomtam a " Belépés dokumentum feltöltéséhez - SZÜF portál gombot . Utánna behozta az internet explorerben a bejelentkezést és most meg folyamatosan csak tölt. Már második napja próbálkozok vele de nem sikerül. Tegnap vagy 2 órán keresztül ugyan azt csinálta.

Értelmes segítőkész válaszokat várok minél hamarabb mert már kezd elfogyni a türelmem meg a határidő is :)

2022. ápr. 6. 15:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom de pedig tényleg nem megy. Már kezd elegem is lenni belőle. De abban tudnál még segíteni hogyha lementem ezt a dokumentumot akkor ezt hol tudom megtalálni mert soha se találom
2022. ápr. 6. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Legelőször a Kapcsolat az ügyfélkapuval-ban a Nyomtatvány megjelölése elektronikus beküldésre sorra kell kattintanod, csak utána a Nyomtatvány közvetlen beküldése az Ügyfélkapun keresztül-re

Ha nem így csinálod, nincs kijelölt nyomtatványod amit be tudna küldeni. (nem elég, ha abban a nyomtatványban vagy, ki is kell jelölnöd)

2022. ápr. 6. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha az ÁNYKn belül kattintasz a nyomtatvány mentésére, vagy a kilépéskori kérdésre kéred a mentést, akkor az ÁNYKba menti és ezen belül újból megnyithatod (nyomtatvány megnyitása gomb, a zöld nyilas floppy)
2022. ápr. 6. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy megnyomta a megjelölést, mert addig nem is engedi a rendszer a beküldésre kattintani.
2022. ápr. 6. 16:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt irja hogy küldésre jelölt. És úgy csináltam ahogy leírtad
2022. ápr. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!