ONYA vagy ÁNYK a jobb ha még egyiket sem használtam?
Figyelt kérdés
Egy nav dokumentumot kellene feltöltenem és lehet onya meg ányk is, melyiket egyszerűbb kezelni?2022. febr. 19. 16:35
1/3 anonim válasza:
Az attól függ. Én pl egy vállalkozói szja-t könnyeben kitöltök ányk-ban. Van amit onyában. Pontosan mi kéne?
2/3 Sandol válasza:
Szerintem akik régebbóta használják az ÁNYK-t, nekik az az átláthatóbb. Én is inkább ott csinálok meg egy SZJA bevallást bárkinek. Viszont ha átlátod és hozzászoksz az ONYA-hoz, akkor az lesz neked az egyszerűbb. Egy idő után szerintem úgyis csak ott lehet majd minden bevallást megcsinálni és kukázni fogják az ÁNYK-t, hiszen az még mindig Java alapú.
3/3 anonim válasza:
Már idénre volt terv, higy átvisznek mindent az onyába, de szerintem nem fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!