Melyik a jobb? Egy teljesen új telefon alacsony ársávban(pl. Galaxy A12) vagy egy iphone 7 használtan?
Sok mindenből vennék/veszek használtat, na a telefon nincs köztük.
Mi szól az iphone mellett, amiért vennéd?
Menőség? Iphone 7 az nagyon nem az
IOS? Sokáig már nem kap frissítéseket, hosszú távon inkább szidni fogod az IOS-t, mint magasztalni.
Samsungot nem vennék az A52 alatti kategóriában. Az A32-k még csak-csak elmennek alap használatra, de az A02S, A03S, A12, A22 szerintem a műanyagszemét kategóriát képviselik. A rendszer belakása előtt is tetű lassúak, el tudom képzelni milyen élmény lehet egy év után használni. Az még hagyján, hogy a böngésző görgetéskor vannak laggok, a játékok és erőforrás-igényesebb appok irdatlanul lassan töltenek be, de már a rendszerben navigáláskor is lassúnak érződik.
iPhone-t meg az X alatt nem vennék. Egyrészt a 7-8 tamagotchi méretű kijelzői miatt, másrészt a hardver kora miatt. Ráadásul 4-5 éves készülékekről lévén szó, annyi idő alatt ki tudja mi történt velük.
8as
Tévedsz, pont most vettem apámnak egy A22est. Kiváló telefon, kifejezetten jó a minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!