A telefon hőmérséklete túl alacsony, ezért nem tölt. Mit tegyek?
6 milyen alkalmazás? Mi a neve? Én nem értek ehhez, szóval mondanál párat kérlek?
Nem tudom leszedni a hátulját sem, Samsung galaxy a40-em van, és nagyon vékony lapú a hátulja, néztem videókat, abban egy vékony műanyag lappal feszítik szét, és úgy szedik le, kézzel nem lehet, a sim kártyát is egy kinyítható résen kellett berakni anno. Szóval sajnos nem tudom szétszedni sem.
És érdekes, mert van, hogy 5%-on van, újraindítom és amikor visszakapcsol akkor hirtelen 38% lesz. És ezt mindig eljátsza.
Valószínű ennek a telefonnak annyi. Csak a képeimet sajnálom, hogy azok elvesznek, mert olyan sokat (van vagy 1000 képem rajta) nem tudok elküldeni magamnak még emailben sem. Azt meg lehet majd csinálni, hogy leszedik róla a képeimet és átrakhatom a gépemre, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!