Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit csinbáljak ha az ÁNYK-n...

Mit csinbáljak ha az ÁNYK-n belül nem tudom elküldeni a kitöltött dokumentumot?

Figyelt kérdés

Megnyomtam a " Belépés dokumentum feltöltéséhez - SZÜF portál gombot . Utánna behozta az internet explorerben a bejelentkezést és most meg folyamatosan csak tölt. Már második napja próbálkozok vele de nem sikerül. Tegnap vagy 2 órán keresztül ugyan azt csinálta.

Értelmes segítőkész válaszokat várok minél hamarabb mert már kezd elfogyni a türelmem meg a határidő is :)

2022. ápr. 6. 15:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Milyen nyomtatvány? Mit szeretnél küldeni? Mi az ányk-s hibaüzenet?
2022. ápr. 6. 15:18
 2/15 A kérdező kommentje:
2158 as dokumentum .Az előbb jöttem rá egy másik módszerre ahol rányomtam a Kapcsolat az ügyfélkapuval gomra aztán azon belül a Nyomtatvány közvetlen beküldése az Ügyfélkapun keresztül- re ott bejött az ügyfélkapus azonosítás ott beirtam mindent rányomtam a rendbenre és nem történt semmi . Ha újból rámegyek akkor ugyan azt hozza be. Ilyenkor mi a teendő?
2022. ápr. 6. 15:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Semmi üzenetet nem kapsz? Kíváncsiságból most kipróbáltam, beküldtem egy 58-at, nekem simán működött. Igaz, az 2258 volt.
2022. ápr. 6. 15:39
 4/15 A kérdező kommentje:
nem semmit.Vártam egy kicsit hátha jön valami üzenet. egy zöld pipa hogy sikeres volt de nem. A dokumentum is úgy van beállítva hogy küldésre
2022. ápr. 6. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Azt jelzi, hogy sikeres és mégsem? Az elég fura. A legfrissebb java/ányk van a gépeden?
2022. ápr. 6. 15:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Hirtelen most nemtudom melyik a legfrisebb de ha a 4.0 annak számít akkor igen.
2022. ápr. 6. 16:06
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
3.14 a legújabb ányk.
2022. ápr. 6. 16:09
 8/15 A kérdező kommentje:

mikor rálépek a Nyomtatvány közvetlen beküldése az Ügyfélkapun keresztül-re akkor az ügyfélkapu mögött bejön egy beküldés rész amin az van irva hogy beküldés és ott az van irva hogy Nyomtatvány közvetlen beküldése az ügyfélkapun keresztül és egy kék sáv megy oda vissza

Vagy ha rendesen az ügyfélkapun belül próbálnám meg elküldeni akkor az gyorsabb lenne?

2022. ápr. 6. 16:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Ja igen az van csak elnéztem a sort bocsi
2022. ápr. 6. 16:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Ennek így mennie kellene.
2022. ápr. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!