Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy működik az SZJA mentes...

Hogy működik az SZJA mentes fizetés? A többi lent.

Figyelt kérdés

Sokan ezt mondják, hogy csak a 2022 es évtől.

Sokan pedig ezt mondják, hogy a 2021 es évre is megkapjuk visszamenőleg amit adóztunk, persze most a 25 év alattiakra gondolom.

Valaki tudja, hogy pontosan miféle képen működik?

2022. febr. 7. 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A sok 🤡🤡🤡🤡🤡.

Én csak nevetek rajtatok. Nem, kicsit sem vagy ideges első, csak azóta is itt bizonygatod, hogy nem vagy ideges. 🤣 Ha nem lennél, már rég levegőnek néznél, és nem reagálnál. A 10-es meg nemtom mit okoskodik 🤡

2022. febr. 7. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ideges lennék, azt észrevennéd :) Te akarod mindenárom rám fogni, hogy habzik a szám. Gondolom ebből a válaszból is ezt szűröd majd le :) A 10es tökéletesen látja. Semmi mást nem tudsz csak bohócfejeket küldeni. De jár neked a buksisimi, a hozzád hasonlóak általában még erre sem képesek. Én nem vagyok ideges egyáltalán és azért nem hagytalak, mert általában együttérzek a mentális beteg emberekkel és partner vagyok velük a beszélgetésben.
2022. febr. 7. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha ideges lennék, azt észrevennéd"

Észrevettem 🤡

"Te akarod mindenárom rám fogni, hogy habzik a szám."

Nem, pont te vagy az, aki minden hozzászólásában alátàmassza, hogy habzik a szája. 🤡

"Gondolom ebből a válaszból is ezt szűröd majd le"

Minden jel erre utal. 🤡

"A 10es tökéletesen látja. "

Lesz.rom a 10-est. 🤡

"Én nem vagyok ideges egyáltalán"

Ja, azért nem tudod még mindig elengedni a témát. 🤡

"és azért nem hagytalak, mert általában együttérzek a mentális beteg emberekkel és partner vagyok velük a beszélgetésben."

Támadni próbálsz. Ebből is làtszik, hogy sík ideg vagy, és frusztràl a válasz egy anonim oldalon. 🤡

Megnyugodhatsz, részemről a téma lezàrva, a továbbiakban nem reagálok a baromságaidra, jobb dolgom is van, mint veled "vitatkozni". 🤡

2022. febr. 7. 18:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Jólvan Freud, menj vissza a cirkuszba inkább, csak magad alatt vágod a fát :D
2022. febr. 7. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!