Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy működik az SZJA mentes...

Hogy működik az SZJA mentes fizetés? A többi lent.

Figyelt kérdés

Sokan ezt mondják, hogy csak a 2022 es évtől.

Sokan pedig ezt mondják, hogy a 2021 es évre is megkapjuk visszamenőleg amit adóztunk, persze most a 25 év alattiakra gondolom.

Valaki tudja, hogy pontosan miféle képen működik?

2022. febr. 7. 11:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Igen, mindenki tudja pontosan, aki képes értelmezni egy magyar mondatot.

Száz helyen le van írva, hogy 2022-től él a 25 év alattiak szja mentessége (a határig csak természetesen).

Amivel sokan keverik az a családosok szja visszatérítése, az vonatkozik 2021-re.

2022. febr. 7. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Igen, el sem tudod képzelni mennyi düh tódult fel bennem a kérdés láttán. A kollégáimnak kellett lefogni, hogy ne húzzam át a kérdezőt a képernyőn. Szerencsére az öltönyömben nem tett kárt a szám habzása, időben le tudtam még törölni :)

Egyszerűen csak bosszantó, hogy már csak ezen az oldalon legalább százszor meg lett kérdezve, ki lett vesézve ugyanez. De ha nem is nézi meg ezt az oldalt, google-ba beírja és szinte bármelyik találatot elolvasva pontos választ kapna.

2022. febr. 7. 12:17
 3/14 A kérdező kommentje:

Én úgy voltam vele, hogy hagyom😅

De köszi, hogy leírtad :D

Attól köszönöm a válaszodat.

2022. febr. 7. 12:18
 4/14 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen csak bosszantó, hogy már csak ezen az oldalon legalább százszor meg lett kérdezve, ki lett vesézve ugyanez. De ha nem is nézi meg ezt az oldalt, google-ba beírja és szinte bármelyik találatot elolvasva pontos választ kapna."

Ne bosszantson, emiatt ne verd magad. Most meg lett kérdezve 101-edszer is, hogy örülj, mindjárt felteszem én is, hogy 102-ször is fel legyen téve, készülj fel lélekben. Aztán max jelentheted azt a válaszom is, hogy töröljék, mint egy óvodás. 🤡🤡🤡🤡🤡

2022. febr. 7. 16:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, viszont az a helyzet, hogy nem én jelentettem :) De csak hogy boldog légy, remélem ezeket a válaszokat is törölni fogják. Cukik a szmájliaid, csak nem a tükörben láttad? :)
2022. febr. 7. 16:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Szánalmas próbálkozás, ezek téged tükröznek nem engem. 🤡🤡
2022. febr. 7. 17:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Én lesz.rom amúgy, hogy mit törölnek, én csak azért jöttem ide, hogy megjegyezzem, mennyire vicces, ahogy sokan habzó szájjal verik magukat hogy hogy mer feltenni egy kérdést a kérsező. Ez az oldal azért van hogy mindenki kérdezzen, nem azért, hogy te vergődj egy kérdés alatt, hogy hányszor tették már fel. Ha valamit előtte 50en feltettek, feltehetik 51-edjére is, nincs megszabva hányszor lehet.
2022. febr. 7. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Amikor kiírsz egy kérdést az oldalon, akkor az oldal felhívja a figyelmedet, hogy nézd először meg, hogy előtted más már megtette-e. Ha ugyanazzal a kérdéssel telespammeli mindenki az oldalt, akkor esetleg más, olyan kérdések, amik valóban hasznosak lennének elkeveredhetnek.

De igazából az én lelkiismeretem tiszta. Az, hogy te úgy olvastad fel magadban, mintha valaki agresszívan, "habzó szájjal" írta volna, az a te problémád. Semmi agresszió nem volt az írásomban, sőt, még a pontos válasz is benne volt :) De igazából ez nem csak az én véleményem, elég megnézni az értékeléseket.

2022. febr. 7. 17:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Én csak egy kérdést tettem fel😌

Mi folyik itt😶

2022. febr. 7. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
az folyik h a kérdésedet megválaszolták majd egy valaki úgy érezte ki kell állnia az érdekeidben. tök feleslegesen. majd lebohócozta az első válaszolót. tök feleslegesen. valószínűleg magára ismert az egyik válaszban a troll és ezért kezdett el bohócozni és most fáj a lelkének h nem neki adnak igazat meg h törölték a válaszát ami teljesen irreleváns volt a kérdéshez és ráadásul még igaza sem volt.
2022. febr. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!