25 év alatti vagyok, bruttó 405 ezer fölött 70 ezer forinttal keresek többet. Az SZJA mentesség így egyáltalán nem érvényesül a bruttó 475 ezres jövedelmemre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, leírtam nagyjából a kérdésem. Annyival részletezném még, hogy ha nem vonják le a 405 ezerből az SZJA-t akkor feltételezem további 70 ezerből levonják már? Hogy van ez pontosan? (Bocsánat ha hülye a kérdés, sajnos fiatal vagyok és buta...)2022. jan. 17. 18:59
12/14 anonim válasza:
Nem a 9-es vagyok, de sajnos igaza van. Tényleg így történt nyáron a szakképzésivel. Módosították a törvényt, alkalmaztuk, aztán jött egy "értelmezés", ami alapján tök másképp kellett utána csinálni, pedig ugyanaz a törvény volt.
13/14 anonim válasza:
12: nem volt a törvényhez végrehajtási rendelet??? Vagy mi történt? EGyetlen törvényt sem lehet saját szájíz szerint alkalmazni...
14/14 anonim válasza:
Hát, 13, pedig pont ezt tették. Kitalálták, hogy másképp kell értelmezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!