Ha jövő év február 15 én vissza utalják az adót akkor utána az adóbevallásnál már nem kérhetem a gyerekek után járó adókedvezményt? Én egyben szoktam igényelni.
Brutto 300kbol 540k adovisszaterites jon ossze.
Az adokedvezmenyt meg a jarulekbol is lehet ervenyesiteni.
3# Pedig csak meg kéne tanulni értelmezni egy-egy mondatot. Amit befizettem, max annyit kaphatok vissza, teljesen mindegy milyen kedvezmény vagy adóvisszatérítés formájában igénylem azt vissza. Többet nem. És ezért nem is értem egyébként a felháborodását sokaknak, hogy miért csak ennyi, miért csak annyi!?
Ha befizetek 500 pöttyöt, amiből 400-at visszakapok x címszóval, 100-at meg y-nal, akkor nincs több pötty, hiába lenne még z, zs meg kismillió más opció, amire visszakérhetném. Elfogyott, kész. Aki ezt nem fogja fel, azt nem tudom sajnálni. :)
Vagyis kérdező a válasz: Ha marad annyi adód, akkor vissza tudod igényelni ugyanúgy, ahogy eddig. Ha nem marad, akkor vedd úgy, hogy a visszatérítésben benne van az is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!