Big4 cegeknel mennyire rugalmas a munkaido?
Figyelt kérdés
Most fogok kezdeni az egyiknel(Pwc) auditon, gyakornokkent,teljes munkaidoben es az lenne a kerdesem hogy mennyire veszik szigoruan a munkaidot? Mivan ha nekem suliban meg vizsgam van,vagy mondjuk orvoshoz kell mennem? Mennyire rugalmasak ebben?
Valaszokat elore is koszonom!
#Audit,szamvitel,kpmg,pwc,munkaido,rugalmassag
2021. szept. 1. 23:11
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve gyakornokoknal mennyire jelelmzo a tulora?
2021. szept. 1. 23:11
2/5 anonim válasza:
Én KPMG-s gyakornok vagyok.
Nálunk ha szólsz előre,hogy nem leszel, akkor semmi gond nincs, van egy kis táblázat,oda be szoktuk írni melyik gyakornok mikor nem lesz.
Én is nyáron pl a szabadságomon kívül heti 40 órában voltam,de most kezdődik az egyetem és csak 30-ban leszek,megbeszéltem a főnökömmel,előre szóltam.
3/5 anonim válasza:
*és gyakornokoknál nincs túlóra,legalábbis nálunk.
4/5 anonim válasza:
Én teljes munkaidőben voltam bár nem a PwC-nél, de egy kaptafa. Teljesen rugalmasak, mivel kb. mindenki mindig dolgozik, bármikor bepótolhatod. :D Én szeniorként, ha valakinek mennie kellett elengedtem, a menedzserek is hasonlóan tettek. Amúgy gyakornokként nem fogsz túlórázni, illetve törvényileg ez nem is lehetséges.
5/5 anonim válasza:
Semennyire. Bemész reggel 9re és akkor mész haza, amikor már nincs több feladat, vagyis késő este kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!