Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az igaz hogy a kriptó adómente...

Az igaz hogy a kriptó adómentes, ha mindig csak a tőkét veszem ki?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 11:44
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mindkét jelentését kifejtettem. Miért nem olvasod azt amihez hozzászolsz? AZ adozási ismeretid tizede lég kevés ha a teljes is hiányos. És köszönem semennyi hiányos adozási ismeretnek nem örlnék, mert ha engem birságolnának meg a te hiányos adozási ismereteid miatt akkor én lennék a szegény. Persze csak képletesen.
2021. aug. 19. 12:59
 22/35 A kérdező kommentje:
Ha a 4-es válasz neked nem elég konkért mert nincsnek benne számok, akkor ez a te ismereteidet kérdőjelezi meg. Bárki véleményére pedig csak azért adni mert többen vannak csak egy érvelési hiba. Gyakori trollok esetében ugyanez már egyben sulyos felelőtlenség is lenne.
2021. aug. 19. 13:01
 23/35 anonim ***** válasza:
82%

A többi hozzászólást a közben írtad, amikor én már ide gépeltem, úgyhogy nem láthattam. Ezért elnézésedet kérem, valóban ismerted a szó árnyaltabb jelentését is. Elnézést, hogy ezt nem feltételeztem.

Az adózási ismereteimről pedig nem hiszem, hogy jogod vagy lehetőséged lenne véleményt alkotni. Az, hogy nem hiányosak az adózási ismereteim, azt 15+ szakmában eltöltött év, több végzettség, diploma és továbbképzés mondatja velem, valamint egy több éve sikeresen működő vállalkozás, aminek egyik fő tevékenysége az adózáshoz köthető.

Amennyiben szerinted a négyes válasz elég konkrét, akkor itt van rá a konkrét válaszom: ha beraksz valamennyit, és kiveszed a berakott valamennyit, amikor már ment fel az árfolyama, akkor valamennyit kell adóznod. Később ha megint beraksz valamennyit, majd kiveszed a valamennyit, amikor valamennyit emelkedett, akkor az adód itt is valamennyi lesz. Szóval bent már csak valamennyi hasznod van, te viszont a tőkédet már kivetted. Később, amikor a felhalmozott nyereséget ki akarod venni, akkor a bekerülési értéktől függően is, valamennyi adó fog keletkezni. A fenti levezetésben a valamennyi nagyobb-egyenlő 0.

Én nem bárki véleményére adok, csak annak a véleményére, aki szintén helyes választ írt.

2021. aug. 19. 13:10
 24/35 A kérdező kommentje:
Azalapján hogy aki örököl az szegény van némi alapja a véleményemnek.
2021. aug. 19. 13:12
 25/35 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezőnek: [link]
2021. aug. 19. 13:13
 26/35 A kérdező kommentje:
Azzal is tiszában vagyok, hogy itt mindenki adoszakértő könyvelő befektető orvos jogász politikus stb
2021. aug. 19. 13:14
 27/35 anonim ***** válasza:
84%
Szóval még mindig nem érted, rendben van akkor :D
2021. aug. 19. 13:14
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
Mostanában tökre divat kezd lenni amúgy hogy a kérdező kérder valamit amit amúgy már eldöntött. A kapott válaszok nem tetszenek, ezért elkezdi félig személyeskedve oktatni a 100%-ot kapó válaszolókat
2021. aug. 19. 13:17
 29/35 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ezt én is tapasztaltam. Megkérdezik, hogy mennyi 100 fele, leírjuk 8-an, hogy 50. Majd jön a kérdező, hogy dehogy ötven, csak 30. Aztán mindenkit lehülyéz, aki szerint 50 :D
2021. aug. 19. 13:19
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
Kár, hogy a kérdezőket nem lehet ugyanúgy értékelni mint a válaszadókat.
2021. aug. 19. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!